• Luxe standBeurs : Solar Solutions - Vijfhuizen
  • Luxe standPerfect ontworpen en betaalbaar
  • Luxe standProducten opvallend geplaatst
  • Luxe standAlles in eigen beheer
  • Luxe stand- Maakt het waar.
1 2 3 4 5
Home
Bel ons
WhatsApp
Contact
Menu

Welkom! Wat kunnen wij voor u doen?

Expo Service Zeeland verzorgt betaalbare en kwalitatieve standbouw in binnen- en buitenland.
Wij kunnen u helpen met geheel op maat gemaakte stands op basis van houtbouw en met beursstands op basis van truss, een combinatie van beide is ook mogelijk.

Naast het bouwen van beursstands verzorgen wij ook de inrichting ervan als u dat wenst.
Denk hierbij aan tafels, stoelen, tv-schermen in afmetingen tot 65 inch uit eigen voorraad.

Tevens verzorgen we ook verdere aankleding van uw stand door middel van bijvoorbeeld beplanting en op maat gemaakte plantenbakken.

Op onze site ziet u diverse voorbeelden van stands die we recent hebben gemaakt.
U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Wat kunt u van ons verwachten ?

Wij zijn een ervaren en betrouwbare service partner voor al onze klanten en werken naar ieders tevredenheid in heel Europa.
Wij kunnen opvallende beursstands aantrekkelijk geprijsd aanbieden en tot in de puntjes netjes afwerken op iedere gewenste lokatie.

Als wij een offerte uitbrengen maken we vaak enkele 3D tekeningen, zo heeft u een goed beeld hoe de stand er uit gaat zien.
Houtbouw stands kunnen wij maken met wanden die we kunnen schilderen of afwerken met in full color geprinte doeken.

We bieden ook de mogelijkheid voor exclusief maatwerk. In principe kunnen we alles maken omdat we over uitstekende vakmensen beschikken en een uitgebreide werkplaats met onder andere een CNC freesmachine.

Naast goede voorbereidingen en productie van een stand wordt ook de de realisatie zorgvuldig volgens planning uitgevoerd.
Verwacht van ons dat we goed communiceren en deadlines altijd halen!

Wanneer we een stand hebben gebouwd kunt u aanwezig zijn bij het opleveren en anders mailen of 'whatsappen' we foto's van de stand.
Wij gaan niet weg voor u tevreden bent, en indien nodig, komen we terug, al is dat gelukkig nog nooit voorgekomen.

Exclusieve standbouw

Met een ruim budget voor een beursstand kunnen wij veel kanten op, de mogelijkheden voor ontwerp en vormgeving worden snel groter als uw budget dat toelaat.

We hebben meerdere klanten voor wie wij grote op maat gemaakte houtbouw stands hebben gerealiseerd. U kunt flink scoren op de beurs als u door ons een custom stand laat ontwerpen en realiseren.

Als voorbeeld ziet u de stand boven aan deze pagina, deze is door ons gerealiseerd in opdracht van een grote fabrikant van zonnepanelen. Belangrijk voor het ontwerp was een goede mix te vinden tussen ontmoeten, ontspannen, diensten en producten en de aankondiging van de opening van een nieuwe fabriek voor zonnepanelen in Nederland.

Wij zijn hier ruimschoots in geslaagd, de door ons gebouwde stand was de meest succesvolle op de betreffende beurs, een uitspraak van de opdrachtgever waar we graag aan terugdenken :

„Onze stand is werkelijk fenomenaal geworden“

En dát, is wat wij voor u nastreven ! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor betaalbare standbouw.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u gevonden wat u zocht? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek was, klik dan rechts onder op 'menu' voor meer onderwerpen waarmee we u van dienst kunnen zijn.