Home Bel ons Whatsapp Mail ons Menu

Expo Service Zeeland

  • Custom standbouw / beursstand in Munchen / NeurenbergOp basis van houten wanden
  • Custom standbouw / beursstand in Munchen / Neurenbergen custom bar met kraan & spoelbak
  • Custom standbouw / beursstand in Munchen / Neurenbergvoorzien van een 55 inch LED scherm.

Beursstand huren op Drinktec - München of Braubeviale - Neurenberg

Jaarlijks bouwen wij een beursstand op een van deze 2-jaarlijkse beurzen in Duitsland. Maar ook voor andere beurzen die hier gehouden worden zijn wij regelmatig te vinden op deze twee beurslokaties.

Voor 'The Swaen B.V.' , een grote fabrikant van grondstoffen voor de productie van bier bouwen wij jaarlijks een beursstand van 30 vierkante meter.

Een stand als deze kunnen wij in een enkele dag opbouwen met twee man. Dat betekent dat we de avond voorafgaand aan de opbouw arriveren en nabij de beurs overnachten.

De volgende ochtend beginnen we na het ontbijt met uitladen op de beurs en starten we met de bouw.

We houden contact ! ..En dat doen we dus ook echt.

Die zelfde dag is de stand klaar en sturen we foto's van de stand naar de klant, die meestal nog in Nederland is op het moment dat onze werkzaamheden zijn voltooid.

Op deze manier kan er nog feedback gegeven worden door de klant en kunnen we daar op anticiperen. Ook tijdens de bouw hebben we indien nodig of wenselijk contact met de opdrachtgever via telefoon / email of whatsapp.

Vaak vinden klanten het prettig om op de hoogte gehouden te worden gedurende de voortgang.
Nadat de stand is goedgekeurd door de klant zijn wij klaar met de stand en rijden we de dag na de bouw weer naar huis.

Mocht u er liever persoonlijk bij zijn als we de stand opleveren, dan kan dat uiteraard ook, dat vraagt wel om goede tijdsafspraken, zeker als we nog een 800 / 900km moeten rijden, maar voor u... doen we dat.

Heeft u een stand nodig op deze beurzen ?

Omdat we iedere twee jaar op een van deze 2-jaarlijkse beurzen aanwezig zijn die elkaar om en om afwisselen, is het voor u misschien ook interessant om eens te informeren naar wat wij u kunnen bieden.

U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte op een van deze beurzen, maar uiteraard kunnen wij uw beursstand verzorgen op iedere gewenste beurs in Europa.

Wij zullen uw wensen zorgvuldig inventariseren en doen u altijd een passend voorstel.

Andere beurslokaties waar wij regelmatig beursstands bouwen

Naast Drinktec en Braubeviale in München en Neurenberg komen wij ook op veel andere beurslokaties in Duitsland, wij zijn regelmatig voor onze standbouw werkzaamheden te vinden op beurslokaties als :

  • Düsseldorf
  • Essen
  • Frankfurt
  • Hamburg
  • Hannover
  • Keulen
  • Offenbach


Beursstands op basis van houtbouw & truss

Naast stands op basis van houtbouw werken wij ook veel met truss, of passen wij een combinatie van truss en houtbouw toe.

Wanden kunnen worden geschilderd in iedere kleur, maar ook bespannen wij deze vaak met geprint doek zodat u betaalbaar uw stand effectief kunt laten communiceren met uw doelgroep.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van zulke stands, klikt u op een van de afbeeldingen voor meer informatie.