Home Bel ons Whatsapp Mail ons Menu

Expo Service Zeeland

  • Luxe standPerfect ontworpen en betaalbaar
  • Veel ruimte en overzichtDoor indeling en kleurgebruik
  • Statafels met ledverlichtingWerken op ingebouwde accus
  • Expo Service ZeelandVerzorgt uw beurstand van A tot Z.

Op zoek naar een fenomenale beursstand ?

We zijn blij dat u ons standbouwbedrijf gevonden heeft en ons met een bezoek vereert !

Waarschijnlijk bent u op zoek naar een oplossing voor een beursstand of zoekt u middelen om een stand of evenement in te richten. Dat is precies waar wij u uitstekend mee kunnen helpen !

Wij zijn uw betrouwbare standbouwer

Wij zijn een ervaren en betrouwbare service partner voor complete standbouw en verhuur van materialen voor beurzen en evenementen. U kunt bij ons terecht voor ontwerp en realisatie van beursstands en inrichtingen van evenementen.

Naast beursstands op basis van houtbouw maken we aantrekkelijk geprijsde en opvallende stands op basis van truss met in full color geprinte doeken, eventueel gecombineerd met (custom) houtbouw. 

Opvallende standbouw met uw budget

Uw budget is bepalend voor wat wij voor u kunnen doen. Wij nemen uw budget in combinatie met uw wensen als uitgangspunt voor een standontwerp. Vaak is het mogelijk om hiermee een goede beursstand te realiseren en vaak kunnen we het zelfs voor minder doen, maar uiteraard ook niet altijd.

Wij zijn reëel als het gaat om een ontwerp en wat iets mag kosten, daarom stemmen wij in een zo vroeg mogelijk stadium met u af op deze punten. Dit is in het bijzonder het geval op het moment dat er wensen zijn voor maatwerk en bijzondere vormgeving en standinrichting.

Op deze manier kunnen we snel met een passend voorstel komen en indien van toepassing van daaruit verder ontwerpen en een definitief plan maken. 

Luxe beursstand voor ruim budget

Met een ruimer budget voor een beursstand kunnen wij veel kanten op, de mogelijkheden voor ontwerp en vormgeving worden snel groter als uw budget dat toelaat.

We hebben meerdere klanten voor wie wij grote op maat gemaakte houtbouw stands hebben gerealiseerd. U kunt flink 'scoren' op de beurs als u door ons een custom stand laat ontwerpen en realiseren.

Als voorbeeld ziet u de stand op de bovenstaande afbeeldingen, deze is door ons gerealiseerd in opdracht van een grote fabrikant van zonnepanelen. Belangrijk voor het ontwerp was een goede mix te vinden tussen ontmoeten, ontspannen, diensten en producten en de aankondiging van de opening van een nieuwe fabriek voor zonnepanelen in Nederland.

Wij zijn hier ruimschoots in geslaagd, de door ons gebouwde stand was de meest succesvolle op de betreffende beurs, een uitspraak van de opdrachtgever waar we graag aan terugdenken :

„Onze stand is werkelijk fenomenaal geworden“


En dát, is wat wij voor u nastreven ! Neem daarom nu contact op voor een vrijblijvende offerte.