Home Bel ons Whatsapp Mail ons Menu

Expo Service Zeeland - Standbouw

  • Luxe standPerfect ontworpen en betaalbaar
  • Luxe standProducten opvallend geplaatst
  • Luxe standCompleet met tap en koeling
  • Luxe standAlles in eigen beheer
  • Luxe standNeem contact met ons op
  • Luxe stand- Maakt het waar.

Welkom bij Expo Service Zeeland

Wij verzorgen verzorgen betaalbare en kwalitatieve standbouw in binnen- en buitenland.
Wij kunnen u helpen met houtbouw beursstands en stands op basis van truss.

Op onze site ziet u diverse voorbeelden van stands die we recent hebben gemaakt.
U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Wat kunt u van ons verwachten ?

Wij zijn een ervaren en betrouwbare service partner voor al onze klanten en werken naar ieders tevredenheid in heel Europa.

Wij kunnen opvallende beursstands aantrekkelijk geprijsd aanbieden en tot in de puntjes netjes afwerken op iedere gewenste lokatie.

Als wij een offerte uitbrengen maken we vaak een 3D tekening van de stand die u wenst, zo heeft u een goed beeld hoe het resultaat zal zijn.

Houtbouw stands kunnen wij maken met wanden die we kunnen schilderen of afwerken met in full color geprinte doeken, we bieden ook de mogelijkheid voor exclusief maatwerk.

In principe kunnen we alles maken omdat we over uitstekende vakmensen beschikken en een uitgebreide werkplaats met onder andere een CNC freesmachine.

Naast goede voorbereidingen en productie van een stand wordt ook de de realisatie zorgvuldig volgens planning uitgevoerd.

Verwacht van ons dat we goed communiceren en deadlines altijd halen!

Wanneer we een stand hebben gebouwd kunt u aanwezig zijn bij het opleveren, of als u later komt, dan sturen wij foto's via email of whatsapp.

Wij gaan niet weg voor u tevreden bent, en indien nodig, komen we terug, al is dat gelukkig nog nooit voorgekomen.

Standbouw en uw budget

Uw budget is bepalend voor wat wij voor u kunnen doen. Wij nemen uw budget in combinatie met uw wensen als uitgangspunt voor een standontwerp. Vaak is het mogelijk om hiermee een goede beursstand te realiseren en vaak kunnen we het zelfs voor minder doen, maar uiteraard ook niet altijd.

Wij zijn reëel als het gaat om een ontwerp en wat iets mag kosten, daarom stemmen wij in een zo vroeg mogelijk stadium met u af op deze punten. Dit is in het bijzonder het geval op het moment dat er wensen zijn voor maatwerk en bijzondere vormgeving en standinrichting.

Op deze manier kunnen we snel met een passend voorstel komen en indien van toepassing van daaruit verder ontwerpen en een definitief plan maken. 

Luxe beursstand voor ruim budget

Met een ruimer budget voor een beursstand kunnen wij veel kanten op, de mogelijkheden voor ontwerp en vormgeving worden snel groter als uw budget dat toelaat.

We hebben meerdere klanten voor wie wij grote op maat gemaakte houtbouw stands hebben gerealiseerd. U kunt flink 'scoren' op de beurs als u door ons een custom stand laat ontwerpen en realiseren.

Als voorbeeld ziet u de stand op de bovenstaande afbeeldingen, deze is door ons gerealiseerd in opdracht van een grote fabrikant van zonnepanelen. Belangrijk voor het ontwerp was een goede mix te vinden tussen ontmoeten, ontspannen, diensten en producten en de aankondiging van de opening van een nieuwe fabriek voor zonnepanelen in Nederland.

Wij zijn hier ruimschoots in geslaagd, de door ons gebouwde stand was de meest succesvolle op de betreffende beurs, een uitspraak van de opdrachtgever waar we graag aan terugdenken :

„Onze stand is werkelijk fenomenaal geworden“


En dát, is wat wij voor u nastreven ! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.