• Truss stand met banner bovenMet extra eyecatcher bovenop
  • Truss stand met barBeurs : Visbotenbeurs - Jaarbeurs
  • Open truss standDoor middel van takels op hoeken
  • Truss constructie hurenMet full color doeken
  • Truss stand met plafonddoekWaterdoorlatend in overeenstemming met regelgeving
  • Grote truss standBanners rondom met verlichting
  • Truss stand met bergingMet doeken en geplakte logo's
  • Truss stand met bar65 Inch LED scherm
1 2 3 4 5 6 7 7
Home
Bel ons
WhatsApp
Contact
Menu

Truss stand huren

Bij ons kunt u een truss stand huren die tot in de puntjes wordt afgewerkt met full color doeken, tapijt of laminaat vloer met randafwerking, uitstekende verlichting en (al dan niet op maat gemaakt) stand interieur.

We verzorgen betaalbare truss stands waar mee u zich uitstekend kunt presenteren op een beurs in zowel het binnen- als buitenland.
Het ‛industriele‛ karakter van het aluminium spreekt veel mensen aan, het geeft een stand een moderne en professionele uitstraling.

We bouwen truss stands meestal tussen 3 tot 5 meter hoogte, dit is tevens ook maximale hoogte voor printwerk (full color doeken) uit een stuk, de breedte is zo goed als onbeperkt, maar is over het algemeen niet meer dan 12 meter.

Hoger bouwen dan 5 meter is wel mogelijk, maar de kosten zullen dan hoger worden dan de huurprijs van truss en doeken alleen.
Een truss constructie ophangen is ook mogelijk, de hoogte is dan afhankelijk van de beurshal.

Een stand gebouwd met truss is ook zeer goed uit te lichten met onze beursverlichting zodat uw stand er echt uit springt tussen de andere stands. 

Full color geprinte doeken

Truss stands worden veelal toegepast in combinatie met full color geprinte doeken. Op deze manier kunt u betaalbaar een grote beursstand huren waarbij uw marketing uitingen maximaal tot hun recht komen door onze beursverlichting.

Doeken worden uitgelicht met staafverlichting die om de meter worden geplaatst. We zorgen voor ruim voldoende lichtopbrengst zodat uw doeken goed in het zicht springen. Na afloop van de beurs kunt u de doeken door ons laten opslaan voor hergebruik bij een volgende beurs, of we kunnen ze tegen transportkosten opsturen.

Truss ophangen

Naast de bouw en verhuur van staande truss constructies kunt u ook het ophangen van een truss constructie aan ons uitbesteden. Wij kunnen een truss constructie ophangen zo groot als u wenst door middel van handtakels of met behulp van gemotoriseerde takels.

Wij kunnen voor u de aanvraag van ophangpunten en takels doen bij de betreffende beurslokatie of een complete offerte uitbrengen voor de huur van een hangende truss constructie met verlichting en eventueel geprinte banners of een plafonddoek.

Ophangen van trussen gebeurt meestal op een hoogte vanaf 5 meter, de werkelijke hoogte waarop we een truss monteren is afhankelijk van de mogelijkheden op de lokatie, uw positie ten opzichte van andere stands en uiteraard ook het stand ontwerp waar we een initiele hoogte met u bepalen.

Mocht het beter zijn om hier in overleg van af te wijken tijdens de montage, dan is dat vrijwel altijd mogelijk. Dit een voordeel wat men eigenlijk altijd heeft bij het ophangen van truss. De hoogte kan tot op het laatst worden aangepast.

Standinrichting huren

Naast de bouw van de stand zelf kunnen we deze ook voor u inrichten met onder andere een afsluitbare berging die geleverd kan worden in wit, geschilderd in kleur, eventueel beplakt met logo's en voorzien van een LED scherm aan de buitenkant. In de berging kunnen we planken aanbrengen, een kapstok, eventueel kunnen we een klein keukenblokje verzorgen met aansluiting voor water, of gebruik makend van een eigen watervoorziening.

Naast de berging leveren wij ook een klein assortiment aan meubels, zoals comfortabele witte fauteuils, statafels, barkrukken. Wat we eventueel zelf niet hebben kunnen we inhuren via een vaste en betrouwbare toeleverancier, en hiernaast is het ook nog mogelijk dat we standinrichting geheel op maat voor u maken in onze werkplaats alwaar we beschikken over alles wat een standbouwer, interieurbouwer of meubelmaker nodig heeft.

U ziet, wij leveren een compleet pakket van diensten, alles wat u nodig heeft, behalve uw eigen materialen, verzorgen wij graag voor u.
En dat doen we zo goed als we kunnen, en dat, voor een mooie prijs. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte!

Kunnen wij u helpen?

Heeft u gevonden wat u zocht? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek was, klik dan rechts onder op 'menu' voor meer onderwerpen waarmee we u van dienst kunnen zijn.