Home Bel ons Whatsapp Mail ons Menu

Expo Service Zeeland

  • Open truss standDoor middel van takels op hoeken
  • Grote truss standBanners rondom met verlichting
  • Truss constructie hurenMet full color doeken
  • Truss stand van 3.5m hoogMet laminaat vloer en berging
  • Beursstand met dubbele trussTruss stand met dubbele truss

Truss stand huren voor beurzen en evenementen

Bij ons kunt u een truss stand huren voor alle beurzen in binnen- en buitenland.
Wij ontwerpen en realiseren betaalbare beursstands op basis van aluminium truss waar u zich uitstekend mee kunt presenteren.

Truss is zeer geschikt om betaalbaar grote en opvallende beursstands mee te bouwen.
Het ‛industriele‛ karakter van het aluminium spreekt veel mensen aan, het geeft een stand een moderne en professionele uitstraling.

Een stand gebouwd met truss is ook zeer goed uit te lichten met onze beursverlichting zodat uw stand er echt uit springt tussen de andere stands. 

Truss ophangen

Naast het de bouw en verhuur van staande truss constructies verzorgen wij ook 'rigging'.
Rigging beslaat het ophangen van truss constructies, verlichting, electra, eventueel (geprinte) doeken in een beurshal of andere evenementen lokatie.

Op deze manier zijn er uitstekende mogelijkheden om de verlichting goed te positioneren, en door hoogte hiervan trekt u automatisch al meer aandacht van een afstand voor uw beursstand.

Complete standinrichting en signing

Wij kunnen u helpen met de complete inrichting en afwerking van de stand, denk hierbij niet alleen aan tapijt, tafels en stoelen, we verzorgen ook complete custom houtbouw oplossingen voor bijvoorbeeld een berging of ander custom beursstand inrichting.

Tevens verzorgen wij al het printwerk wat nodig is voor uw stand, levert ons printready materiaal aan of laat de opmaak van graphics door ons verzorgen, we realiseren uw stand helemaal compleet als u dat wenst.